Artikkeli / 6.8.2024

Muuttajan vinkit ja edut Helenin asiakkaana – helpota muuttopäivääsi hyvällä ennakkosuunnitelmalla

Muuttaminen on jännittävää, mutta myös aikaa ja voimia vievä kokemus. Hyvällä etukäteissuunnittelulla ja ennakkoon hoidetuilla asioilla voit vähentää muuttopäivän kiirettä, jolloin pääset huolettomammin nauttimaan uudesta kodista ja elämänvaiheesta. Yksi tärkeimmistä tehtävistä ennen muuttoa on sähkösopimuksen siirto uuteen kotiin. Onko nykyinen sopimukseni hyvä myös uuteen kotiin? Miten osaan valita juuri itselleni sopivan sähkösopimuksen? Katsotaanpa, miten asiakkaanamme voit hoitaa sähkösopimusasiasi sujuvasti.

Nykyisen sopimuksen siirto uuteen osoitteeseen

Jos olet jo Helenin asiakas, voit siirtää nykyisen sopimuksesi helposti uuteen osoitteeseen. Tämä kannattaa hoitaa viimeistään yksi viikko ennen muuttopäivää. Muutto on helpompaa, kun yksi asia on jo valmiiksi hoidettu.

Tarvitsetko sähköä sekä uudessa että vanhassa kodissa?

Jos tarvitset aikaa muuttoon tai remonttiin, voit pitää nykyisen Helenin sähkösopimuksesi päällekkäin voimassa uudessa ja vanhassa osoitteessa jopa kolmen kuukauden ajan. Tämä antaa sinulle joustavuutta ja mielenrauhaa muuton keskellä.

Siirrä sopimus uuteen osoitteeseen

Mikäli et ole vielä asiakkaamme, tilaa meiltä sähkösopimus uuteen kotiin.  Huolehdimme kaikista sähkösopimusasioista ja vanhan sopimuksen päättämisestä puolestasi. Saat sähkösopimuksen alkamaan jopa saman päivän aikana. Voit myös halutessasi tilata sähkösopimuksen ennakkoon - maksimissaan 6 kuukauden päähän tilaushetkestä.

Sopimustyypin päivittäminen

Uuden kodin sähkönkulutus saattaa olla erilaista kuin vanhassa kodissa. Voit päivittää sopimustyyppiäsi vastaamaan uuden kodin tarpeita. Kulutustasi seuraat kätevästi Oma Helen -palvelussa.

Tutustu kaikkiin sähkösopimuksiin ja päivitä sopimustyyppiäsi

Oletko epävarma, millainen sähkösopimus sopii parhaiten juuri sinulle? Sähkösopimuksen valinta-apuri tarjoaa vastaustesi pohjalta sinun tarpeisiisi sopivimmat sähkösopimusvaihtoehdot.

Sähkösopimuksen valinta-apuri

Sähkö.png

Muuttajan vinkit ja edut Helenin asiakkaille

Kun sähköasiat ovat kunnossa, voit hoitaa muuton muita tärkeitä asioita rauhallisin mielin. Tässä muutamia vinkkejä ja etuja, joita voit hyödyntää:

Vinkit.pngPäivitä kotivakuutuksesi ajan tasalle

Ilmoita vakuutusyhtiölle uuden kodin perustiedot ja tarkista, että irtaimiston vakuutusarvo on riittävä. Helenin asiakkaana saat Fennialta 20 % edun kotivakuutuksesta, ja päälle vastaavan alennuksen myös monista muista Fennian vakuutuksista.

Vinkit.pngSähkötapaturmavakuutus kaupan päälle

Helenin asiakkaana saat maksutta Pohjola Vakuutus Oy:n sähkötapaturmavakuutuksen, joka koskee kaikkia samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä. Vakuutus korvaa henkilövahingot ilman omavastuuta, ja sen turva on enimmillään 8 500 euroa.

Vinkit.pngTee muuttoilmoitus maistraatille ja Postille

Muuttoilmoituksen voit tehdä kätevästi Postin verkkopalvelussa. Ilmoituksen myötä uusi osoite päivittyy automaattisesti monille tahoille, kuten Kelaan, puhelinoperaattoreille ja vakuutusyhtiöille. Huomioithan, että Helenille osoitteenmuutos ei päivity automaattisesti.

Vinkit.pngHyödynnä myös Postin muuttopalvelu

Posti kuljettaa maksutta kuukauden ajan postit vanhasta osoitteesta uuteen. Tämä palvelu helpottaa arkeasi ja varmistaa, että tärkeät kirjeet ja paketit löytävät perille.

Autamme sähköön liittyvissä muuttoasioissa 24/7

Muutto on jo huomenna ja unohdin sähkösopimuksen! Ei hätää, jos tarvitset sähkön pikana tai tukea esimerkiksi sopimuksen valinnan kanssa, vuorokauden ympäri päivystävä muuttopuhelimemme auttaa sinua numerossa 09 617 8020

Huomioithan kuitenkin, että mikäli haluat sähkösopimuksen alkamaan samana tai seuraavana päivänä, veloitamme puhelimessa tehdystä sopimuksen avauksesta 18 euron palvelumaksun. Lisäksi paikallinen verkkoyhtiö saattaa veloittaa erillisen kytkentämaksun.

Lue lisää aiheesta

Sähkö Yksityisasiakas